© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
06.08.2024 13:07:38

Znane nove skrivnosti: Olimpijka je morala zaradi neprimernega početja predčasno iz olimpijske vasi

instagram

Paragvajska olimpijka je morala predčasno zapustiti olimpijsko vas v Parizu.

Skoraj da ne minejo olimpijske igre, na katerih kakšen od športnikov oziroma športnic ne poskrbi za kakšen škandal. Za najnovejšega je poskrbela paragvajska plavalka Luana Alonso, ki je bila po mnenju številnih ena najlepših tekmovalk v Parizu. A to ji prav nič ni pomagalo pri škandalu, ki ga je zakuhala sama.

Paragvajka je morala po prvih informacijah zapustiti olimpijsko vas zaradi neprimernega vedenja, zdaj pa je znanih vse več podrobnosti. Paragvajka je med drugim ignorirala navodila vodstva reprezentance, ki je športnikom dala jasna navodila, da morajo ves čas bivanja v vasi nositi reprezentančna oblačila, Luana pa se je raje odločila za malce bolj izzivalno oziroma zapeljivo opravo. Preveč časa je preživela tudi v družbi drugih športnikov in po trditvah prič motila njihove priprave na tekem, o kakšnih tesnejših stikih pa ni nobenih dokazov.

Za nameček je 20-letna plavalka sodelovanje na olimpijskih igrah izkoristila kot brezplačen izlet, obiskala je številne znamenitosti in si denimo v živo ogledala pariški Disneyland, znamenite muzeje, nakupovalne centre in slaščičarne, ki so v Parizu nadvse priljubljene.

alonso 7

alonso 2

alonso 3

alonso 6

Galerija