© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jz
jz
30.09.2015 11:48:13

Lepotica v bazenu (fotogalerija)

vszi

V soboto, 10. oktobra, bo v Kranju plavalni miting, ki ga organizira PK Zvezda. Nastopila bo tudi madžarska lepotica Zsuzsanna Jakabos.

Gorenjska prestolnica bo torej gostila uvodni tradicionalni miting jesenske sezone. Prireditelji obljubljajo močno konkurenco, najboljše slovenske plavalce in plavalke, med drugim pa je prihod potrdila tudi madžarska zvezdnica Zsuzsanna Jakabos, po mnenju mnogih najlepša športnica na zadnjih olimpijskih igrah v Londonu 2012.

Šestindvajsetletna Madžarka je v karieri nastopila na treh olimpijskih igrah, rezultatsko bolj uspešna pa je bila na prvenstvih stare celine, kjer je osvojila štiri srebrne kolajne, v manjšem, 25-metrskem bazenu pa je bila tudi dvakrat evropska prvakinja. Zsuzsa je na Madžarskem ena najbolj priljubljenih športnic in je krasila naslovnice verjetno že vseh revij in časopisov pri naših vzhodnih sosedih. Poleg plavanja se ukvarja tudi z manekenstvom in je nastopila v mnogih reklamah. Zsuzsa ima zagotovo prave atribute za manekenstvo, saj je visoka kar 183 centimetrov ob tem pa tehta idealnih 65 kilogramov. Da ne govorimo o tem, da ima seveda popolno športno postavo.