© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jz
jz
27.01.2016 21:00:15

Menjam hišo za dve vstopnici za superbowl

vszi

Dva prijatelja - navijača dveh različnih klubov. In ne tako nedolžna šala lahko hitro razburka celo Ameriko.

Navijač Denver Broncosov Brian Lusk je postal žrtev prijateljeve šale, čeprav je moral priznati, da je imel prijatelj odlično domislico za sladko maščevanje.
Pred tedni sta bila Lusk in prijatelj vsak na svoji strani, ko sta se Denver in Pittsburg Steelers pomerila v polfinalu divizije AFC v končnici lige NFL v ameriškem nogometu. Ko je Denver izločil železarje iz Pittsburga, je imel Lusk veliko veselja, ko se je norčeval iz prijatelja. Slednjemu je bilo kot kaže vsega dovolj in odločil se je, da se Lusku maščuje.
Potem, ko se je Denver uvrstil v finale, na superbowl, je v denverskem časopisu je objavil oglas, da Brian Lusk menja svojo hišo s tremi spalnicami in dvema kopalnicama za dve vstopnici za superbowl, letalsko vozovnico in hotelsko namestitev. Neverjetno ponudbo je podkrepil s tem, da hišo menja zaradi ločitve.  
Tudi najbolj zagrizeni navijači Denverja ne bi ponudili takšne menjave in čeprav so vstopnice za superbowl res drage, še zdaleč ne dosegajo vrednost take hiše kot je bila v ponudbi.  
Potegavščina je bila popolna, ko so začele deževati ponudbe. Luska so zasuli s klici iz cele države in ponujali vstopnici za hišo. Nekdo je poslal resno ponudbo - dve vstopnici za superbowl v dvajseti vrsti na sredini tribune, letalski vozovnici prvega razreda in apartma z vso postrežbo v hotelu.
Seveda Lusku niti na misel ni padlo, da bi hišo zamenjal za dve vstopnici, čeprav bi si rad ogledal finale lige NFL, saj je hišo kupil komaj pred letom, poleg tega pa je srečno poročen.
Šala oziroma potegavščina je uspela, toda zagotovo bo sledilo nadaljevanje, kajti Lusk je že obljubil, da se bo prijatelju maščeval.