© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
07.12.2014 20:50:31

Porezan do smeha?

chicagobears.com

Čeprav je večinsko mnenje o navijačih v ZDA tako, da se na tekmah samo zabavajo in jedo, pa očitno temu le ni tako.

Navijač NFL moštva Chicago Bears namreč pravi, da ga je po tem, ko je pohvalil ekipo Green Bay Packers, zabodel navijač njegove ekipe. Incident se je zgodil po porazu Chicaga z Dallasom.

Policijsko poročilo sicer pravi, da so dva navijača Chicaga napadli navijači Dallasa, ker sta glasno okrcala njihovo ekipo, a sta sama dejala, da temu ni bilo tako, ter da so ju napadli navijači Chicaga. "Rekel sem, da je Green Bay letos res dober, zakaj tega ne bi smel reči?" je 21-letnik povedal ameriškim medijem.

S tem je močno razjezil kolege iz navijaških vrst Chicaga, ki so takoj pristopili do njega. "Skušal sem se rokovati z enim izmed njih, a mi je drugi vrgel pivo v glavo. Nato se je situacija še poslabšala. Skušal sem se braniti in nato zbežal."

Čeprav niti ni vedel, da je poškodovan, sta 21-letnik in njegov prijatelj v obračunu utrpela več ureznin, vendar nista bila huje poškodovana Ko je začutil bolečino, je to povedal enemu izmed reševalcev, ki so prišli na kraj dogodka, in ta je opazil vreznine. "Čutil sem bolečino v hrbtu, a sem bil v šoku. S prijateljem sva si v bolnišnici izmenjevala esemese. Ni nama bilo nič hudega, ves čas sem se smejal, tako v rešilnem vozilu kot v bolnišnici." Fant je imel vreznino na rami, njegov prijatelj pa na hrbtu.

Napadalci so pobegnili s kraja dogodka, policisti pa so še dodali, da so bili vsi vpleteni pod vplivom alkohola. Skratka, komedija zmešnjav po ameriško.