© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
25.09.2019 15:02:17

NORIŠNICA! Novinarko slovenske televizije napadli zaradi vstopnic, to je NJEN ODZIV: Ne morem ...

Martin Metelko

Praktično ga ni slovenskega športnega navdušenca, ki si v tem trenutku ne bi želel imeti vstopnice za tekmo med Slovenijo in Poljsko.

Slovenskim odbojkarjem je v ponedeljek uspel veliki met. Pred sijajnimi domačimi navijači so na kolena spravili veliko Rusijo in se uvrstili v polfinale evropskega prvenstva. V četrtek se bodo prav tako v Stožicah pomerili s Poljsko, zanimanje za to tekmo pa je izjemno. Na dan tekme proti Rusiji so zaradi velikega navala navijačev na vstopnice celo zaustavili prodajo, nadaljevala pa se bo danes ob 17. uri, in sicer se jih bo lahko dobilo zgolj na Petrolovih bencinskih servisih. Povpraševanje je ogromno, veliko jih bo ostalo brez dragocenega kosa papirja, številni pa iščejo vse možne povezave, kako do vstopnic.

Športni novinarji, ki so na takšen ali drugačen način povezani z evropskim prvenstvom v Stožicah, se soočajo s številnimi vprašanji, kako najlažje do vstopnic, novinarji televizije Slovenija pa je očitno prekipelo. Marjeta Hočevar je prek twitterja vsem tistim, ki jo prosijo za vstopnice, sporočila slednje:

"POSEBNO OBVESTILO:
- Za tekmo Slovenija - Poljska nimam nobene vstopnice.
- Ne morem vam urediti novinarske akreditacije za zaključne boje EP v odbojki.
- Ne morem vam posoditi moje akreditacije, ker ni prenosljiva.
Hvala!"