© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
25.09.2019 13:57:34

Kaj imata skupnega PES IN VODITELJICA? Nora zgodba naših odbojkarjev - pravi DOSJEJI X: Ko pomislim ...

Pudelj Slash je postal prava maskota slovenskih odbojkarjev.

Morda ima evropsko prvenstvo uradno maskoto z imenom Ace, morda ima odbojkarska zveza Slovenije res Ozija, a najbolj prepoznavna maskota evropskega prvenstva je vsekakor pudelj Slash. 

Lastnika malega kosmatinca sta pomočnik selektorja slovenske izbrane vrste Alfreda Martilottija in njegove izbranke Danie Spinosi, Slash pa je postal pravi simbol veselja in zmag slovenskih odbojkarjev. Vsi okrog odbojkarske reprezentance so postali kar malce vraževerni, saj je Slash vsakič, ko je bil v dvorani, prinesel srečo Sloveniji, tudi zato so uspeli prepričati delegata, da mu je bil vstop na izločilne boje spet dovoljen. 

Prav tako kot velja prepričanje javnosti, da srečo odbojkarjem prinaša voditeljica Sanja Modrić, ki je imela stoodstotni izkupiček pri košarkarjih in ki ima stoodstotni izkupiček tudi na vsaki tekmi odbojkarjev. Tisti dve, ki ju je vodila Nataša Gavranić in ko hkrati v dvorani ni bilo psa, je Slovenija izgubila. "Če sem iskren, za voditeljico sploh nisem vedel, toda zdaj, ko pomislim, se lahko človek res vpraša, ali je kaj na tem (smeh). Kar pa zadeva našega Slasha, pa je postal prava senzacija. Vsi igralci ga obožujemo, je nepogrešljiv del te reprezentance, saj je z nami, malodane trenira z nami. Pred dnevi je nastala prava panika, saj se je slabo počutil in so ga peljali k veterinarju. Nasploh pa je Alfredo (pomočnik selektorja, op. p.) res prava faca, a hkrati neverjeten delavec in profesionalec," je priznal Dejan Vinčić.