© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
25.09.2019 09:34:21

SIJAJNO RAZKRITJE iz hotela slovenskih ODBOJKARJEV! Ne boste verjeli, kaj jih je PRIČAKALO po zmagi z Rusijo!

Jurij Kodrun

Eden od najbolj izkušenih članov odbojkarske reprezentance Dejan Vinčić je razkril, kaj se je po zmagi nad Rusijo dogajalo v slačilnici in v reprezentančnem hotelu.

"Bili smo polni čustev, nekateri smo jokali od sreče, veliko smo se objemali. Ko se spominjam za nazaj, se vsega spomnim le po delčkih, kot bi bil mrtvo pijan (smeh). Tudi jaz sem jokal, saj nisem mogel verjeti, kaj nam je uspelo. Takoj sem zbežal v slačilnico, kjer sem bil za kakšno minuto sam, in se nato vrnil na teren. Bilo je res zelo čustveno. Jokal je tudi predsednik zveze Metod Ropret, ki sem mu neskončno hvaležen. Vsi vemo, da naša zveza ni velika in bogata, toda ti ljudje so storili vse, da imamo najboljše razmere in ne nazadnje tudi domače prvenstvo," je v intervjuju za tiskano izdajo Ekipe SN razkril Dejan Vinčić. 

dejan vincic 1 jk
Jurij Kodrun

Čeprav je selektor Alberto Giuliani takoj po tekmi prepovedal pretirano veseljačenje, pa je bil prav Vinčić tisti, ki je pristavil, da si igralci zaslužijo nekaj minut veseljačenja, ne nazadnje je bila uvrstitev v polfinale ogromen uspeh. "Njegovih besed smo se držali, pogovorili smo se in si rekli, da se moramo pripraviti na naslednjo tekmo. Vsak od nas je spil pivo ali dve, dobili smo pico in domače dobrote. V slačilnici smo se pogovorili, igralci smo izdelali načrt za naprej. Nato pa so nas izjemno lepo sprejeli v hotelu, saj so nam ustregli v vseh željah; med drugim so nam ob pol enih ponoči pekli zrezke," se je zasmejal Vinčić.