© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
20.07.2015 10:52:51

Na vročem ljubljanskem pesku tudi Čuturić in Fabjanova

Extrem.si

Sezona odbojke na mivki je v polnem teku, do osrednjega domačega dogodka v središču prestolnice pa je še deset dni.

Na vročem ljubljanskem pesku bo nastopilo kar nekaj znanih obrazov slovenske odbojke. V ženski konkurenci je to pričakovano ambasadorka dogodka Erika Fabjan, ki je za letošnje tekmovanje že razkrila, da bo tekmovala skupaj z Moniko Potokar. O uvrstitvi še ne razmišljata. Za razliko od Erike pa bo skozi sito državnega prvenstva oziroma kvalifikacij moral lanskoletni zmagovalec turnirja Nejc Zemljak, ki svojega sotekmovalca za zdaj še ni razkril.

Posebno povabilo oz. wild card je organizator namreč podelil nekdaj nepremagljivemu Jasminu Čuturiču, ki ga bomo imeli možnost na mivki gledati skupaj z Juretom Petrom Bedračem. Organizatorji njegov povratek in tekmovanje na turnirju razumejo kot veliko priznanje organizaciji in nivoju tekmovanja.

Drugi Ljubljana Beach Volley Challenge na Kongresnem trgu bo letos potekal med 30. 7. in 1. 8 in  zagotavlja še več zabave, še več vrhunske odbojke in edinstveno izkušnjo na največjem poletnem športnem spektaklu v prestolnici. Ogledi s tribun so brezplačni za vse obiskovalce.