© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
07.03.2015 21:50:24

Novogoričanke še četrte polfinalistke

Letos se bodo v ženskem delu odbojkarskega državnega prvenstva za naslov borile ekipe Nove KBM Branika, Calcita, luke Koper in GO Volleyja.

Odbojkarice Go Volleyja so se po tretji tekmi četrtfinala uvrstile v polfinale državnega prvenstva. Potem ko so gladko dobile prvi dvoboj in gladko izgubile povratnega, kar je z optimizmom navdajalo tudi Savinjčanke, so v odločilni tekmi vendarle pokazale, da so trenutno boljša ekipa. Čeprav so Braslovčanke pokazale boljšo igro, bile precej bolj enakovredne kot na prvi tekmi in se pred Razdrtim niso izgubile, kot je pot na prvo tekmo slikovito in ironično orisal njihov trener Zoran Jerončič, pa je bilo vse to vendarle premalo, da bi ponovile uspeh iz pokala, v katerem so se uvrstile med najboljše štiri ekipe. Glavna naloga novogoriškega tabora po izgubljeni tekmi v Braslovčah je bila, da za igro usposobijo prvo organizatorko Antonio Jurić, ki se je poškodovala. To jim je uspelo in prav Hrvatica je s svojimi servisi nasprotnicam povzročala veliko težav. 

Novogoričanke se bodo v polfinalu, prve tekme bodo na sporedu že čez teden dni, pomerile z Novo KBM Branik, na drugi tekmi pa si bodo nasproti stale Koprčanke in Kamničanke. 


Četrtfinale - tretja tekma

Go Volley - Braslovče 3:0 (22, 20, 25)

Go Volley: Jurić 3, Petho 11, Bavdaž 13, Simčič, Černe, P. Marušič 5, Grudina 16, Kolbl 8, Pahor, Š. Marušič, Kerpan, Dvorščak.
Braslovče: Bednjanič, Turnšek 3, Podbregar, Zbičajnik 2, Rituper, Vovk 3, Jerman, Muhovic, Markovič 12, Marovt, Mihalinec 10, Vodlan, Hribernik 6, Praunsais.