© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
09.12.2014 11:30:38

Legionarji: Še ne ve, kako hudo

Arsen Perić

Morala bi biti velika zmaga nad Piacenzo, za Tineta Urnauta pa se je nedelja končala s porazom in zvinom gležnja.

Kako huda je njegova poškodba, še ni znano, saj je bil včeraj v Italiji dela prost dan, zato še ni mogel opraviti preiskav, tako bo več znanega v naslednjih dneh. Dejstvo pa je, da se je njegova odsotnost v vrstah Latine še kako poznala.

Domačini so bili namreč na dobri poti, da premagajo Piacenzo, nato pa se je zgodil nesrečni dogodek, ko je pri doskoku po bloku pristal na nogi Kubanca Raydela Poeya. Slovenski kapetan upa, da se bo lahko čim prej vrnil na parket, brez njega je namreč ekipa delovala kar izgubljeno, vse niti v rokah je držal le en igralec, in sicer korektor Saša Starović. Na drugi strani je blestel že prej omenjeni Kubanec, ki je po treh letih zaigral na odbojkarski tekmi in že takoj nasul 34 točk.

Slovenski derbi med Alenom Šketom in Mitjem Gasparinijem je dobil slednji, zmage se je veselil tudi Klemen Čebulj.

Omeniti velja tudi zavidljivih 19 točk Alena Pajenka, ki je k zmagi Jastrzebskega s 3:2 prispeval 19 točk, toliko kot tudi njegova sestra Sara Hutinski, prav tako blokerka pri francoski ekipi Venelles.

Na klopi Posojilnice Dob je debitiral selektor slovenske reprezentance Luka Slabe, ki se je veselil zmage s 3:1 nad ekipo Graza.