© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
22.12.2021 11:32:09

BOMBA! Vse je ZAPEČATENO! Znano je, kje bo Primož Roglič nadaljeval kariero, ko se mu izteče pogodba z Jumbo-Vismo! Podpisal je za ...

Profimedia

Primož Roglič je podpisal novo pogodbo.

Slovenskemu kolesarskemu šampionu se leta 2023 izteče pogodba z Jumbo-Vismo, a se je že odločil in s podpisom zapečatil, kje bo nadaljeval kariero. Pri Jumbo-Vismi! Z nizozemskim moštvom je podaljšal sodelovanje vse do leta 2025, kar pomeni, da bo pri rumeno-črnem vlaku napolnil celo desetletje.

"S to ekipo sem zrasel, odkar sem leta 2016 prišel. Že do sedaj smo skupaj spisali zgodovino, na kar sem zelo ponosen. Vse to mi je uspelo skupaj z moštvenimi kolegi in osebjem. Odlično je biti del tega moštva," je ob podpisu nove pogodbe povedal Roglič, športni direktor Merijn Zeeman pa dal vedeti, da Primož v bodoče ostaja ključni člen moštva, okrog katerega se bo vse vrtelo: "Smo presrečni in ponosni, da Primož ostaja pri nas. On je poosebitev transformacije naše ekipe v zadnjih letih. To podaljšanje pogodbe nam omogoča, da naredimo načrte in postavimo cilje za prihodnja leta, v katerih bo imel Primož osrednjo vlogo. Je eden od temeljev te ekipe."