© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.09.2020 15:08:42

BOMBA NA TOURU, dogovarjajo se za ZAROTO PROTI ROGLIČU! Noro, kakšen načrt, DA BI GA ZRUŠILI!

Profimedia

Kot poroča sloviti Eurosport, se med današnjo dolgočasno etapo v zakulisju dogaja marsikaj.

Kot na svoji spletni strani piše znamenita televizijska postaja, se dogajajo sestanki med štirimi kapetani štirih ekip, vsi so med desetimi najboljšimi v skupni razvrstitvi. Gre za štiri Kolumbijce, torej štiri rojake, ideja dveh med njimi pa je, da bi štirje kapetani s svojimi pomočniki združili moči ter skupaj potolkli Primoža Rogliča. Gre za glavnega Rogličevega tekmeca Egana Bernala in Rigoberta Urana, Naira Quintano ter Miguela Angela Lopeza. 

Kot prvi je to zaroto predlagal slednji, ima že podporo Quintane, zdaj pa sta vse skupaj predlagala še prvima dvema. "Smo v različnih ekipah in imamo različne interese. Toda če bi v zadnjem tednu postalo jasno, da lahko le eden od nas pride do najvišje stopničke, absolutno zagovarjam idejo, da bi Kolumbijci združili moči. Mislim, da bi to lahko bila sijajna zadeva," pravi Lopez. "Egan in Rigobert sta najmočnejša za boj z Rogličem. Bomo videli, ali se pozneje lahko dogovorimo, da bi napadali skupaj in da bi napadali že na bolj zgodnjih klancih," je še dejal. 

Bernal je do tovrstnega sodelovanja za zdaj še zadržan, saj je nekaj etap nazaj pričakoval pomoč od Qunitane, pa je tedaj ni dobil. A očitno si je Quintana vmes premislil, in če bi resnično prišlo do tovrstnega kolumbijskega sodelovanja, bi se že ta konec tedna ob približevanju Alpam stvari lahko pošteno zapletle.