© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
02.08.2014 13:37:23

Barbara se ne boji konkurence

žrk vardar

Že lani so imeli eno najboljših in najbolj zvezdniških zasedb stare celine, v naslednji sezoni pa bo Vardar le še močnejši.

Včeraj je makedonski prvak tudi uradno predstavil peterico novink, med njimi pa sta bili tudi dve zdaj že nekdanji Krimovki Barbara Lavozić in Andrea Penezić. "Ne občutim pritiska, ne bojim se konkurence, verjamem, da je to pozitivna stvar, o tem, kdo bo igral, pa bo seveda odločal trener," je ob predstavitvi dejala Lazovićeva, ki je še okrepila slovensko kolonijo v makedonski prestolnici. V Skopju si namreč kruh služi še en nekdanji Krimovec Uroš Bregar, ki je v Vardarju pomočnik trenerke Indire Kastratović, rdeče-črni dres nosi tudi Matjaž Brumen, medtem ko je Renato Vugrinec seveda še vedno član Metalurga.

Ženski del Vardarjeve družine bo letos še odločneje napadal klubski Mont Blanc, lani jih je v polfinalu zaustavila Budućnost, zdaj si želijo še korak dlje. Tudi s pomočjo Barbare Lazovićev, Andree Penezić, Anje Althaus, Olge Ćernoivanenko in Alene Ikhneve, kvinteta letošnjih okrepitev.