© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Miha Andolšek
Miha Andolšek
24.10.2014 15:41:42

Piši me v rit

vszi

V francoskem prvenstvu res nikoli ni dolgčas. Prejšnji teden se je s potezo, ki bi jo prej pripisali nekemu urugvajskemu nogometašu, na naslovnice zaradi povsem napačnih razlogov prebil Marko Kopljar, v sredo je v vsem sijaju "zablestel" še Thierry Anti.

Bilo je na derbiju tamkajšnjega prvenstva med PSG in Nantesom, ko je, prepričan, da se mu godi krivica, trener slednjega na nevsakdanji način pokazal kaj si misli o delilkah pravice, sestrah Bonaventura. Kaplja čez rob je bil rdeči karton Jorgeju Maquedi v zaključku prvega polčasa in v trenutku norosti je Anti slekel hlače ter sestrama pokazal zadnjico. Resda ne golo, pa vendar.

Vodstvo lige nad njegovo ekshibicijo ni bilo ravno navdušeno, čeprav se je po tekmi branil, da si je le popravljal srajco, mu ducat tekem prepovedi vodenja bojda ne uide. Njegovo "razkritje" ni kaj prida pomagalo niti Nantesu, saj je v drugem polčasu nato povsem razpadel.


Cirkus bi bila morda res še najbolj na mestu beseda, po primeru Kopljar in Anti pa lahko le ugibamo kaj vse imajo še na zalogi v deželi galskih petelinov.