© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
15.06.2024 00:36:49

Robert Pevnik znova na klopi, v strokovnem vodstvu še naprej tudi sin nekdanjega reprezentanta

ALESFEVZER.COM

Ni bil dolgo brez kluba.

Dvomov o tem pravzaprav ni bilo, zdaj je tudi uradno. Potem ko je razšel s Kidričani, Robert Pevnik ni bil dolgo brez kluba. V prihajajoči sezoni bo sedel na klopi drugoligašaiz Slovenske Bistrice, kjer je nasledil Gorana Stankovića, ki je po izteku pogodbe sprejel izziv na NZS. Kor je znano, je imel ljubljanski strokovnjak med sezono hude zdravstvene težave, v vmesnem obdobju je ekipo vodil Simon Dvoršak, ki se je z vodstvom kluba dogovoril za predčasno prekinitev sodelovanja.

"V pričakovanju začetka priprav na tretjo sezono v drugoligaški druščini potrditev novega strokovnega štaba. Novi trener NK Kety Emmi & Impol Bistrica je Robert Pevnik. Večino svoje trenerske kariere je preživel v Sloveniji, nazadnje je vodil Aluminij. Kot pomočnik trenerja se mu bo pridružil Anže Stegne, funkcijo trenerja vratarjev pa bo nadaljeval Jaka Dabanović,« so sporočili Bistričani.

Trener vratarjev je sin nekdanjega reprezentančnega vratarja Mladena Dabanovića, ki je šel po očetovih stopinjah. Veliko je obetal, a mu je načrte preprečila huda poškodba kolena, po kateri se ni več vrnil med vratnici, namesto tega se je lotil trenerskega posla.