© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.10.2022 10:29:53

Na Brdu je igralo rekordnih 21 podjetij iz vseh koncev države

Minulo nedeljo se je na Brdu pri Kranju v Nacionalnem nogometnem centru Brdo odvijal že drugi Poslovni pokal NZS.

Po dogodku v Radomljah, ko so slavili nogometaši moštva Luka Koper 2, se je v idiličnem okolju NNC Brdo na nogometnem igrišču merilo rekordnih 21 podjetij iz vseh koncev države. Dogodka so se udeležili v podjetjih: AJM, Impol, Ekosen, Httpool, Klemen Transport, Led Luks, LTH Castings, Luka Koper, Marmor Hotavlje, Mega Mobil, Mercator Ljubljana, Mimovrste, NLB, Odelo Slovenija, SRC, Sumida Slovenija, Helios, HIT in T-2. »Veseli nas dejstvo, da projekt Poslovna liga NZS ponuja toliko podjetjem možnost aktivnosti team buildinga, rekreacije, zabave in mreženja. V preteklosti se je prav tako ob robu nogometnega igrišča spletlo tudi veliko novih poslovnih vezi, kar nas navdihuje,« poudarja vodja projekta Matevž Brec.

Na nedeljskem dogodku so se zmagoslavja veselili znova v taboru moštva Luka Koper 2, drugi so bili v moštvu ŠD Hit, tretji pa v podjetju Odelo Slovenije. Podjetja se bodo znova merila že 22. oktobra, naslednje prizorišče je Koper.

V projektu Poslovna liga NZS organizator skupaj s partnerji skrbi tudi za spodbujanje športne aktivnosti otrok. Z lokalnimi osnovnimi šolami v Društvu za promocijo športa Slovenije (organizator) namreč sodelujejo pri otroški kreaciji pokalov za najboljše, prav tako lokalno osnovno šolo opremljajo z novimi športnimi žogami.