© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.09.2019 12:52:26

Vrnil se je nekdanji SLOVENSKI REPREZENTANT: Ne boste verjeli, v katerem klubu je SPET ZAIGRAL!

m24.si

Zlatan Ljubijankić se je po dolgih letih igranja v tujino vrnil v Slovenijo.

Nekdanji slovenski reprezentant se je po dolgih letih igranja v tujini vrnil v Slovenijo. V pogovoru za tiskano izdajo Ekipe SN je pred dnevi razkril, da je končal s profesionalno kariero. Z družino je imel dovolj stresnih potovanj in menjavanja klubov, zaradi česar je sprejel tako pomembno odločitev.

A to ne pomeni, da je popolnoma zaključil z igranjem nogometa. Ljubijankić se je po vrnitvi v Slovenijo pridružil Slovanu, kjer je sprejel službo trenerja nogometašev do 12. leta starosti, očitno pa je ocenil, da bi lahko Slovanu pomagal tudi kot igralec. S svojimi izkušnjami bo zagotovo še kako prav prišel članski zasedbi, ki sicer tekmuje v 4. slovenski ligi, konec preteklega tedna pa je vknjižil celo nastop na tekmi.

Slovan je gostil nogometaše Kolpe, nekdanji slovenski reprezentant pa je v igro vstopil v 68. minuti tekme. Takrat je bil izid na semaforju 2:1 v prid gostov, takšen pa je bil rezultat tudi po zadnjem sodniškem žvižgu. Slovan po štirih odigranih krogih zaseda 10. mesto, precej bolje kaže pa Kolpi, ki ima edina popoln izkupiček.