© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.03.2017 08:09:58

Odziv staršev mladih igralcev v aferi Gliha: Takole se je dogajalo in takole se dogaja ...

Zgodba gre naprej oziroma zelo močno odmeva. Naša razkritja v zvezi s selektorjem izbrane vrste U-21 zelo močno odmevajo.

Potem ko smo v poznem torkovem večeru poslali v tiskarno sredino izdajo našega časnika, je bilo bolj ali manj jasno, da prihodnje jutro in dopoldan bržčas ne bosta običajna. In nista bila. Razlog je kakopak članek o ponavljajočem se vzorcu, ki ga pri sestavi mlade slovenske reprezentance pogosto uporablja selektor Primož Gliha. Pričakovali smo odzive. Pričakovali smo veliko odzivov, a da jih bo tako zelo veliko, tega pač ne.

Mlada slovenska reprezentanca bo danes odigrala prvo tekmo v letošnjem letu. Naši upi bodo gostovali v Nedelišću, kjer bodo merili moči s hrvaškimi vrstniki, sosedski spopad se bo začel ob 15.30. Primož Gliha se bo lahko prepričal o stvarnih zmožnostih nove generacije, ki naj bi krenila v nove kvalifikacije za evropsko prvenstvo, toda v nogometni javnosti na sončni strani Alp vendarle še vedno najbolj odmeva včerajšnji članek o skrb vzbujajočem vzorcu, ki ga selektor pogosto uporablja pri sestavi zasedbe.

Podrobnosti so znane, o njih ni treba še enkrat posebej razpredati, v pričakovanju današnje preizkušnje z južnimi sosedi bode v oči podatek, da so bili vpoklicani kar štirje igralci drugoligaša iz Ankarana. Med njimi tudi sin Primoža Glihe …
Pričakovali smo, da bo naše pisanje sprožilo številne odzive, a da jih bo tako veliko, si nismo predstavljali. Nikakor ne. In da bodo taki ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI ŠTEVILKI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TEJ POVEZAVI