© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.05.2023 12:10:29

Čudno in nenavadno! Ermin Šiljak v slovitem grškem Arisu? Medij iz BiH poroča, da je Šiljak ... Grki pa nič! (foto)

Profimedia

Nekdanji odlični igralec Olimpije, Bastie ... slovenski reprezentant in potem trener, naj bi sedel na klopi Arisa iz Soluna.

Vest je zavita v precejšnjo skrivnost. Nekdanji igralec Olimpije Miloš Kadivnik je na družbenem omrežju objavil fotografijo Ermina Šiljaka v dresu grškega Arisa. Seveda smo potem malce brskali po svetovnem spletu in...   

Samo in izključno spletna stran radisarajevo.ba je objavila vest, da je Ermin Šiljak trener grškega velikana Arisa. Celo več, pri omenjenem portalu imajo celo izjave Ermina Šiljaka. Zapisali so, da Solun slavi Bosanca Ermina Šiljaka, ki je igral v dresu slovenske reprezentance in, ki je dobil trenersko diplomo na izpiti pri Nogometni zvezi BiH.   

ermin siljak radio sarajevo
zz

Šiljak naj bi z Arisom dosegel velik uspeh in se uvrstil v evropski pokal (kvalifikacije za konferenčno ligo). Šiljak naj bi po pisanju nenadno dobil priložnost, da sede na klop Arisa. "Javil se je moj menedžer in mi dal ponudbo, ki je nisem mogel odbiti. Pogovarjal sem se z lastnikom kluba in odšel v Solun. Pogodbo imam do 30. junija, potem pa bomo videli kako naprej," je za radiosarajevo.ba dejal Šiljak. 

Zanimivo, da novice o tem, da je Ermin Šiljak član strokovnega štaba tega velikega kluba, ni nikjer drugje, niti na spletni strani kluba niti v kateremkoli drugem grškem mediju. Povsod je kot trener zapisan (in daje izjave) Grk Apostolos Terzis.  

Aris si je na zadnji tekmi (3. maja) proti Volosu, ko je zmagal s 4:2, priboril vozovnico za Evropo. "To je bila vrhunska tekma. Peklensko vzdušje, napadalna igra in štirje goli v mreži nasprotnika. Do konca prvenstva sta še dva kroga, igramo proti AEK-u in Panathinaikosu, lahko igramo popolnoma sproščeno. Ponosen sem na ta uspeh," je še dejal Šiljak. 
Seveda smo skušali nekdanje igralca Olimpije in Maribora, pa tudi grškega Panioniosa, dobiti tudi mi. Uspelo nam je, da smo ga dobili z enim od komunikacijskih orodij in Šiljak je sporočil: "Priskočil sem jim na pomoč za kratek čas. Do konca prvenstva, da gre Aris v Evropo. Imam ogromno dela. Za več informacij se obrnite na PR službo Arisa!"