© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.11.2022 16:38:11

Nekdanji zmaj je vroča roba! Po vabilu selektorja še odmeven prestop?! Italijanski prvoligaš želi ...

alesfevzer.com

Znašel se je na radarju italijanskega prvoligaša.

Andres Vombergar je v zaključku klubske sezone v Argentini znova zablestel in v dresu San Lorenza ujel sijajno strelsko formo. Nekdanji napadalec Olimpije je s tem prepričal tudi slovenskega selektorja Matjaža Keka; kot je sloviti argentinski klub razkril kar sam, je Vombergar namreč na seznamu vpoklicanih nogometašev, na katere bo Kek računal sredi novembra, ko bo slovenska izbrana vrsta odigrala prijateljski srečanji z Romunijo in Črno goro.

Med navijači zmajev še vedno priljubljeni Vombi v zadnjih tednih živi svoje sanje, nova dobra novica zanj pa je zdaj prišla še iz Italije. Po poročanju tamkajšnjih medijev Argentinca slovenskih korenin namreč zelo pozorno spremljajo v Torinu. Italijanski klub trenutno v serie A zaseda deveto mesto in pospešeno išče rešitve za skromen napadalni učinek. Italijani naj bi Vombergarja uvrstili na ožji seznam potencialnih okrepitev, a bi morali biti v pogajanjih z Argentinci glede na njegove zadnje predstave zelo prepričljivi.

Pogodba s San Lorenzom velja do konca leta 2023, Transfermarkt pa vrednost nekdanjega zmaja ocenjuje na 1,5 milijona evrov.