© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.10.2022 10:57:41

To lahko samo Čeferin! Za 55. rojstni dan je predsednik dobil 55 pisem ... Morate videti!

Aleksander Čeferin danes praznuje 55. rojstni dan.

To je že njegov sedmi rojstni dan, ki ga praznuje na položaju predsednika Evropske nogometne zveze. Vse kaže, da jih bo v sreči in blagostanju na mestu prvega moža Uefe proslavil še kar nekaj. Ne samo da je najvplivnejši Slovenec trdno v sedlu, kot nalašč z njegovim 55. rojstnim dnem sovpada 55 pisem podpore, ki jih je za ponovno izvolitev dobil od 55 evropskih nogometnih zvez. Torej od vseh, saj ima Uefa točno toliko članic, ki bodo tudi glasovale na volilnem kongresu na začetku prihodnjega leta. 

Sovpadanje številke 55 je seveda naključje, a morate priznati, da izjemno simpatično in nadvse povedno. Tako kot je zelo povedno dejstvo, da ob vsej simboliki pisma podpore seveda niso prišla kot rojstnodnevno darilo, temveč kot izkaz popolne podpore odlično opravljenemu delu. Pravzaprav Uefa tako imenitnih rešitev  sploh v časih stalnih izzivov in ovir  ne pomni, iz česar izhaja tudi zgodovinska soglasnost glede tega, da mora Čeferin na položaju ostati vsaj še štiri dodatna leta. 

Delo, opravljeno za šolsko oceno pet, bi torej lahko rekli, da bi bila simbolika popolna. Ob praznovanju rojstnega dne in te zelo simetrične številke se čestitkam in nasploh lepim željam seveda pridružujemo tudi mi. In prepričani smo, da z nami tudi vi.