© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.11.2021 13:54:31

DVA IGRALCA REALA na poti k Mourinhu v Rim?! JOSE hoče TA DVA NOGOMETAŠA, tu so podrobnosti

Profimedia

Trener Rome Jose Mourinho želi okrepiti ekipo v zimskem prestopnem roku. Ne eno, pač pa kar dve tarči je našel pri svojemu bivšemu delodajalcu.

Portugalec želi v večno mesto zvabiti zveznega nogometaša Danija Ceballosa, ki v tej sezoni sploh še ni zabeležil nastopa in osrednjega branilca Nacha Fernandeza, ki po potrebi zna odlično zakrpati luknje v obrambi, vseeno pa ni prvokategornik pod taktirko Carla Ancelottija.

Po odličnem uvodu na jugu Italije se je Mourinho soočil tudi z nekoliko slabšimi rezultati. Roma je namreč na zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih kar trikrat izgubila.

Ekipa iz prestolnice je trenutno na 4. mestu v Serie A. Tam želi tudi ostati in si tako zagotoviti mesto v ligi prvakov.

58-letni strateg je sicer tudi poleti že veliko zapravljal, saj so na Olimpico prišli Tammy Abraham, Rui Patricio Eldor ShomurodovMatias Vina inBryan Reynolds.

Roma bo kot vse kaže zapravljiva tudi v zimskem prestopnem roku, saj želi Jose Mourinho poleg omenjenih dveh galaktikov zanima tudi za bivšega varovanca pri Tottenhamu Harrya Winksa in Chelseajevega zbeznega igralca Rubena Loftusa-Cheeka.