© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.12.2020 08:58:06

Zahovića so celo tekmo 'TEPLI', on pa naj bi SIMULIRAL?! Slovenec z ostrim sporočilom tekmecu (video)

vszi

Luka Zahović je dosegel svoj prvi zadetek za poljski Pogon.

Po tem, ko se je Luka Zahović iz Maribora preselil na Poljsko, natančneje k ekipi Pogon Szczecin, je v ponedeljek zvečer dosegel svoj prvi zadetek za svojega novega delodajalca. Na tekmi z ekipo Stal Mielec je zabil v 43. minuti, tudi v drugem polčasu pa je bil eden od glavnih akterjev, saj je bil nad njim storjen prekršek za enajstmetrovko, ki jo je v 57. minuti uspešno izvedel Kamil Drygas.

Zahović je bil po dvoboju kakopak zadovoljen z izkupičkom in z zmago z 2:0. "Zelo sem vesel. Igrali smo dobro, tudi jaz sem imel nekaj dobrih tekem in bilo je vprašanje časa, kdaj bom dosegel prvi gol. Najpomembnejše pa je to, da smo v zadnjih tednih dobro igrali," je povedal nekdanji napadalec Maribora. 

Spregovoril je tudi o tem, da je bil 'tepen', in o prekršku za enajstmetrovko. "Iskreno nisem vedel, da je takšno pravilo. Isti igralec me je že v prvem polčasu enkrat ali dvakrat udaril. In potem spet v drugem polčasu. To je slabo za njih, a tega se z rokami ne počne. Tudi VAR je pokazal, da nisem simuliral," je dodal Zahović.

Zahovićev gol si lahko ogledate od 2:20 naprej, prekršek nad njim pa od 2:55 naprej.