© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.08.2020 00:33:44

ŠKANDALOZEN NAPAD na Simona Rožmana! Oče njegovega varovanca se je spustil na sramotno nizko raven

sn

Rijeka je v tretjem krogu hrvaškega prvenstva z obilo težavami na domači Rujevici z 2:1 premagala zadnjeuvrščeno Istro 1961.

Trener Simon Rožman je po tekmi hrvaškim novinarjem pojasnjeval, zakaj so njegovi varovanci niso uspeli razviti igre, a da so vendarle najpomembnejše tri točke. Eden tistih, ki so kljub zmagi z vsemi topovi udarili po slovenskem strategu, je oče njegova varovanca Roberta Murića. Ta ni začel tekme, ampak je v igro vstopil s klopi. To dejstvo je njegovega očeta Branka tako razjezilo, da se je podpisal pod dva žaljiva komentarja: "Žal mi je, da moj sin igra v klubu, v katerem trener nima pojma. Ne more trenirati niti Leskovca." In potem še: "Tistega Černog je treba poslati na posojo v Podlehnik, pa še tam mora biti na klopi." Jasno, oče Murića je mislil na slovenskega nogometaša Adama Gnezdo Čerina, od nedavnega novinca v vrstah Rijeke, ki ga je Rožman uvrstil v začetno postavo. Po prepričanju gospoda Murića ravno namesto njegovega sina ...

muric

muric 1


Sicer pa, roko na srce, predstava Rijeke ni zadovoljila navijačev, ki so bili v komentarjih po tekmi polni kritik. A nihče ni bil tako nesramen in žaljiv kot oče Roberta Murića, ki se v nekaj letih v tujini (pri Ajaxu, Pescari in Bragi) ni uspel dokazati, tako da se je vrnil v domovino.