© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.05.2018 18:31:37

SERIE A, PRIHAJA(M)! Slovenski mladenič, brez katerega si Pippo Inzaghi ekipe ne zna več predstavljati, znova med strelci!

vszi

Slovenski vezist, ki ga je Tomaž Kavčič poklical v reprezentanco, še naprej navdušuje.

Potem ko je v prvem delu sezone pogosto obsedel na klopi, je zdaj 23-letni Leo Štulac eden od glavni mož Venezie, pravzaprav ne bomo prav dosti zgrešili, če zapišemo, da si sloviti Pippo Inzaghi ekipe ne zna več predstavljati brez Slovenca, ki se je v torek popoldne znova vpisal med strelce. Pri zmagi na gostovanju pri Pro Vercelliju (2:0), je s svojim petim letošnjim golom potrdil zmago svoje ekipe.

Venezia, za katero igra tudi nekdanji branilec Maribora Siniša Anđelković, je zdaj na petem mestu Serie B in tri kroge pred koncem le še tri točke zaostaja za drugim mestom, ki neposredno vodi v Serie A.

Štulac bo bržkone v vsakem primeru uresničil svoje otroške sanje in zaigral v elitni italijanski ligi, zanj naj bi se namreč resno ogrela Genoa, v vrsti pa stojita tudi Chievo in Sassuolo.

Glede na to, da se vezistu, ki je še kot najstnik v dresu Kopra debitiral v slovenski prvi ligi, poleti izteče pogodba, mu snubcev zagotovo ne bo manjkalo. Sploh ob tovrstnih predstavah.