© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.06.2017 19:08:30

Kampl in njegov dober prijatelj za 50 milijonov v paketu na San Siro!? Kevin pravi: Razmisliti moram ...

vszi

Vse glasneje kaže na to, da bi se lahko zgodil imeniten prestop.

Milan se je že dogovoril vse potrebno za prestop Hakan Calhanogluja, zdaj je sedel za mizo z njegovim klubom Bayerjem in se pogaja o odškodnini za tuškega reprezentanta. No, na mizi pa je še nekaj. Oziroma nekdo. Milanu je namreč zelo všeč ideja o tem, da bi zraven vzel še Calhanoglujevega prijatelja. 

In to ni nihče drug kot slovenski reprezentant Kevin Kampl. Ta je bil zelo blizu odhodu na Kitajsko, toda zdaj je očitno v igri nadvse resna ponudba Milana. Kot poročajo številni nemški in italijanski mediji, so rdeče-črni odločeni, da bodo pripeljali paket in so zanj pripravljeni ponuditi okroglih 50 milijonov evrov.

"Razmisliti moram o marsičem," ob tem za Bild pravi Kampl. Kitajska ponudba je zelo resna, toda izgubil bi stik z družino in to mi je zelo pomembno. Če bi odšel, bi odšel le zaradi Rogerja Schmidta. Zelo dobro pa moram razmisliti o možnosti, da bi ostal blizu družine," je še dodal.

Milan se zdi zelo dobra možnost, še enkrat pa velja poudariti, da je Calhanoglu eden Kamplovih boljših prijateljev med nogometaši in njuna skupna selitev bi zagotovo pomeila veliko. Zanju, za Milan, za Kevina, a seveda tudi za slovenski nogomet. Sploh ker govorimo o Milanu, ki ima zelo velike načrte.