© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.06.2017 14:24:39

Nov snubec, za Slovenca se je ogrel še en velikan: Samir Handanović zapušča Inter, a ostaja v Italiji?

Profimedia

Z odhodom iz Interja se je Samir Handanović spogledoval že nekaj zadnjih prestopnih rokov, zdaj bi končno lahko zares odšel.

Vse več je indicev, da se ljubezen med Samirjem Handanovićem in Interjem končuje. Romanca, za katero je nekdanja številka ena slovenske reprezentance mislila, da mu bo prinesla ogromno veselja, se je izkazala za nočno moro. Handanović je mislil, da si je s prihodom v Inter zagotovil lovorike (tako domače kot evropske), toda milanski klub je daleč od stare slave. Ne samo, da Handanović z Interjem ni osvojil serie A, v vseh letih v Milanu ni okusil niti slasti igranja v ligi prvakov.

Zato ne čudi, da Handanović v Interju ni zadovoljen. In zdaj bi se končno lahko preselil drugam. Poročali smo že o bizarnem ultimatu novega trenerja Interja Luciana Spallettija, ki je Handanoviću naročil, da mora popraviti svojo igro z nogo, prav tako smo pisali tudi o sestanku med športnim direktorjem Interja in novim agentom Sarme Falijem Ramadanijem.

Govorilo se je, da bo Handanović, če bo zapustil Inter, odšel v Anglijo, kjer sta zanimanje zanj pokazala dva angleška velikana, Manchester United in Liverpool, toda v igro se je vmešal še italijanski velikan.

Maurizio Sarri, trener Napolija, je bojda navdušen nad Sarmo in ker je usoda dozdajšnjega prvega vratarja Neapeljčanov Pepeja Reine - zanj se zanima Milan - negotova, si Sarri želi v klub pripeljati Handanovića. Tako vsaj poroča Tuttosport, ki pravi, da bo Sarri v primeru, da Reina odide iz Napolija, naredil vse, da v svoje vrste zvabi odličnega slovenskega čuvaja mreže.