© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.01.2017 18:08:37

Bojan Jokić: Potrditev uresničitve edinega možnega scenarija

Nottingham Forest

Slovenski reprezentant Bojan Jokić si ureja klubski status, toda zagotovo ne bo več igral za Villarreal.

Pri Villarrealu menda za zimski prestopni rok ne načrtujejo revolucije v igralskem kadru, bo pa v slednjem zagotovo prišlo do nekaj sprememb. In s pravzaprav prvo je povezan nogometaš iz Slovenije. Bojan Jokić celo večnost ni odigral tekme za rumeno podmornico; v tej sezoni ga sploh ni bilo v načrtih trenerja, v drugem delu pretekle je bil posojen v Anglijo k Nottingham Forestu.

Da je bil Gorenjec torej v prvi vrsti nepotrebna finančna obremenitev Villarreala, ni nobenega dvoma. Zato je bil že pred nekaj dnevi napovedan scenarij, ki ne preseneča in je bil tudi edini možen. In se je dejansko že uresničil. Jokić je namreč prav na drugi dan novega leta prekinil pogodbo z Villarrealom. "Želimo mu vse najboljše v nadaljevanju kariere," so sporočili iz Villarreala, za katerega je Jokić odigral 24 ligaških tekem.

Ob tem se kakopak poraja ključno vprašanje: kje bo bočni branilec nadaljeval kariero? Govorilo se je, da ga v Turčiji želita Bešiktaš in Trabzonspor, hkrati se je v Angliji že začelo šušljati, da se z njim vnovič spogledujejo tudi pri Nottingham Forestu. Kakorkoli, mesec januar bo v življenju izkušenega nogometaša iz Kranja zagotovo poskrbel za precejšnjo spremembo.