© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.11.2016 19:25:57

Trenerjeva pohvala na Vučkićev račun: Slovenec je pravi poštenjak!

Bradford City

Haris Vučkić je navdušil svojega trenerja. Toda ne na igrišču ...

Na pokalni tekmi z Morecambom je zabil dva gola, ob prvenstveni zmagi nad Rochdalom ga ni bilo niti na klopi. Pretekli teden je bil za Harisa Vučkića poln nasprotji, iz nogometaša, ki je blestel, se je hitro prelevil v rezervista, za katerega ni prostora niti na klopi. Toda pozor! Vučkić ni igral, ker trener Stuart McCall ne bi računal nanj, ponagajala mu je namreč lažja poškodba. Na pokalni tekmi mu je tekmec pohodil stopalo, nogometni čevlji so predrli njegovo obutev in mu do te mere poškodovali nogo, da je moral celo na lažjo operacijo.

Čeprav Domžalčan ni sodeloval ob zmagi s 4:0, pa si je kljub temu po tekmi prislužil trenerjeve pohvale. McCall ga je namreč izpostavil kot čist pravega – poštenjaka! "Nekateri bi zamolčali težave, se usedli na klop in vzeli denar za prisotnost v ekipi. Pretvarjali bi se, da je vse v redu, toda Haris je bil dovolj pošten in je iskreno priznal, da ima težave," je Vučkića pohvalil Škot.

S strani Newcastle Uniteda se bo sicer že v kratkem vrnil v ekipo Bradford Cityja, v četrtek naj bi že na polno vadil skupaj s svojimi soigralci.