© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.11.2016 11:22:56

Haris Vučkić končno dojel, kar številni govorijo že nekaj časa

Bradford City

Slovenski nogometaš Haris Vučkić je spregovoril o svoji nogometni prihodnosti.

Ko je prestopil k Newcastle Unitedu, so se mu uresničile sanje. Še v najstniških letih je postal član uglednega kluba iz Anglije, dobil sanjsko plačo in kakopak priložnost, da se dokaže na enem največjih nogometnih odrov. Toda kljub določenim prebliskom Harisu Vučkiću v črno-belem dresu nikdar ni uspelo resneje opozoriti nase. Posledica so bile številne posode drugam, trenutno je pri Bradford Cityju, s katerim nastopa v tretji angleški ligi.

Na stadionu Valley Parade naj bi ostal do konca leta in se nato vrnil na St James' Park, toda zdaj je očitno tudi 24-letni slovenski napadalni vezist končno le dojel, da pri Newcastle Unitedu nima prave prihodnosti.

"V tem trenutku ne vidim svoje prihodnosti pri tem klubu. V nogometu se lahko marsikaj hitro spremeni, toda v tem trenutku mislim, da nisem v načrtih Newcastle Uniteda. K sreči je veliko klubov in upam, da bom našel pravega zame, kjer bom eden glavnih akterjev in kjer bom lahko ves čas igral. To je moj cilj. Včasih se moraš spustiti nižje in narediti korak nazaj, da greš lahko potem spet naprej," pravi Domžalčan, ki ga je poleti snubila tudi Olimpija, se Ljubljančani z njim niso uspeli dogovoriti.