© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.08.2016 08:57:45

Montella želi starega znanca, na San Siro slovenski zvezdnik?

Reuters

Vincenzo Montella naj bi k Milanu želel pripeljati slovenskega nogometaša Josipa Iličića.

Vincenzo Montella je naslednji, ki se je lotil reševanja padlega velikana Milana. Nekoč vrhunski napadalec bo poskušal kljubovati usodi, ki je v zadnjih letih pokopala kar nekaj strokovnjakov, kot vse kaže, pa želi na San Siru sodelovati z nogometašem, s katerim sta si že delila garderobo, ko je Montella še treniral Fiorentino.

Po poročanju britanskega The Telegrapha se je Montella resno ogrel za Josipa Iličića. O slednjem se je maja veliko govorilo kot o enem od zvezdnikov poletnega prestopnega roka. Zanj naj bi se ogreli številni angleški klubi, med drugim Liverpool in aktualni prvak Leicester City, toda nato so govorice skorajda povsem potihnile. Do zdaj, ko naj bi na firenška vrata potrkal Montella.

Toda poraja se vprašanje, ali imajo rossoneri v tem trenutku sploh dovolj denarja za nekdanjega nogometaša Palerma. Fiorentina naj bi zanj zahtevala vsaj 15 milijonov evrov, kar na prvi pogled ni veliko za klub takšnega statusa, toda Milan je že nekaj časa vse prej kot eden najbogatejših klubov na svetu.