© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
12.07.2016 10:41:41

Jezni Pušnik bo svoje varovance finančno kaznoval

Marijan Pušnik je razočaran nad predstavo svojih varovancev na prijateljski tekmi proti hrvaškemu nižjeligašu, nekatere pa je še dodatno denarno kaznoval.

Hajduk je v ponedeljek odigral prijateljsko tekmo s hrvaškim tretjeligašem Junakom, ki je klonil zgolj z 0:1. Po tekmi je bil nad svojimi varovanci močno razočaran slovenski trener Marijan Pušnik, ki se je odločil za denarno kazen. Nekateri med njimi bodo celo dvojno kaznovani, razlog pa ni tekmovalne narave. "Vsi, ki so igrali, bodo denarno kaznovani, tisti, ki niso pozdravili gledalcev, pa bodo plačali dvojno. O tem sem že obvestil direktorja. Spet ponavljam, da me je sram, kako se igralci obnašajo. Niso pozdravili gledalcev ... Da, ponavadi se smejem, ko sem jezen, tokrat pa za to nimam moči."

Pred Hajdukom je zdaj tekma v kvalifikacijah za ligo Europa, v četrtek pa se bo pomeril z romunskim Iasijem. Pušnik bo imel kar precej težav pri sestavi začetne enajsterice. "Konkurenca v ekipi je takšna, kakršna je. Tukaj ni veliko za filozofirati. Ne bom še razkril, s kom bomo igrali v Romuniji. Nekateri so imeli možnost, da bi se dokazali, pa se niso."