© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.05.2016 07:57:49

Boban Jović: Mojemu agentu telefon zvoni ves čas

Wisla

Srečko Katanec ga je nagradil s prvim vpoklicem v člansko reprezentanco, poletje pa bi lahko Bobanu Joviću prineslo še nekaj sila zanimivega.

Po zanj osebno dobri sezoni na Poljskem je bil Boban Jović nagrajen z nagrado, ki je ni prejel še nikdar – znašel se je v članski reprezentanci Slovenije. Če bo na prijateljskih tekmah s Švedsko in Turčijo še kaj odigral, se mu bo cena na trgu še zvišala. In to očitno ni povsem nepomembno, kot poročajo poljski mediji, je levi bočni branilec Wisle v tem trenutku kaj precej vroča roba v tamkajšnjem nogometu.

Tudi bivši kapetan ljubljanske Olimpije je v pogovoru za Gazeto Krakowsko namignil, da se v ozadju res nekaj dogaja. "V tem trenutku še ne morem povedati, ali bom ostal pri Wisli ali ne," pravi Celjan na začasnem delu v Krakovu in nadaljuje: "Veste, kako je to v nogometu. Mojemu agentu ves čas zvoni telefon, pogovarja se z različnimi ljudmi. Toda pustimo za zdaj to temo pri miru. Po počitnicah se bom vrnil v Krakov, potem pa bomo videli, kaj se bo zgodilo. Ponavljam, ne morem stoodstotno trditi, kaj se bo zgodilo."