© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.05.2016 16:58:11

Sarma se spogleduje s Parizom: Bosta PSG in Inter zamenjala vratarja?

Profimedia

Najnovejše vesti v Italiji pravijo, da bo slovenski čuvaj mreže svojo priložnost v ligi prvakov iskal v francoski prestolnici.

Praktično nobenega dvoma ni več o tem, da bo Samir Handanović, ki še nima nastopa v elitni ligi prvakov, zapustil Inter, ki se v to tekmovanje ponovno ni uvrstil. Vprašanje je le, kam bo dolgoletni prvi vratar naše izbrane vrste odšel, pri čemer se najnovejši scenarij resnično zdi dober in verjeten. 

Po njem si Handanovića želi PSG, ki je vse prej kot zadovoljen s svojim letošnjim prvim vratarjem Kevinom Trappom, pravega zaupanja pa v Parizu ne čutijo tudi do italijanskega čuvaja mreže Salvatoreja Siriguja. Nemec naj bi postal drugi vratar, Italijan naj bi odšel, vrata pa se očitno odpirajo Slovencu.

Če je verjeti najbolje obveščenim italijanskim medijem, bo PSG v ponedeljek Interju predstavil svojo idejo za Handanovićev nakup, zelo verjetno pa je, da bo vključevala Siriguja, ki bi ga Inter menda pozdravil z odprtimi rokami. Prav mogoče je, da bosta obe strani res naredili pomemben korak do prestopa, ki bi Sarmi ponudil novo, vsega zavidanja vredno priložnost.