© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
20.04.2016 12:19:02

Zdravko Mamić: Kek nam je pomagal

Zdravko Mamić
Zdravko Mamić
arhiv

Včeraj sta se v derbiju 32. kroga hrvaškega prvenstva pomerila Rijeka in Dinamo, po besedah kontroverznega Zdravka Mamića pa gredo vse zahvale za osvojeno točko Matjažu Keku.

Na Rujevici sta se včeraj pomerili vodilni ekipi hrvaške lige. Dinamo je po srečanju brez zadetkov na lestvici ohranil štiri točke prednosti pred Rijeko, ki jo vodi slovenski trener Matjaž Kek.

Po tekmi je spregovoril tudi nekdanji glavni mož kluba iz Zagreba Zdravko Mamić in se ob tem med vrsticami zahvalil strategu domačih. "Vse je bilo jasno. Njihov trener je v igro poslal samo obrambne igralce, iz igre pa povlekel najmočnejše adute v napadu. S tem nam je pomagal, da smo tukaj zabeležili želeni rezultat," je dejal Mamić.

Po drugi strani je pohvalil svojega brata Zorana. "Mislim, da je trener Dinama Zoran storil pravilno potezo, ko je na začetku drugega polčasa v igro poslal Marka Roga. Dinamo je takrat začel igrati in prevladovati na zelenici," je še dodal "svetovalec" kluba, ki se je za konec dotaknil še vodstva na lestvici: "Mislim, da smo prišli že do 11. zaporednega naslova. Vem, nič še ni odločenega, ampak ..."