© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.03.2016 08:32:31

Iličićev agent razkril scenarij, ki je najbolj verjeten

Profimedia

Bo Josip Iličić poleti ostal v Firencah? Ali pa se bo preselil drugam, recimo v Anglijo?

Za Josipom Iličićem je dobra sezona, tako dobro, da so zanimanje zanj nekaj mesecev pred začetkom poletnega prestopnega roka že pokazali tudi drugi klubi. Pred dnevi smo poročali o zanimanju angleškega prvoligaša Watforda, zdaj pa se je oglasil tudi agent nogometaša Fiorentine in razkril scenarij, za katerega smatra, da je za poletje najbolj verjeten.

"Tudi do mene so prišle govorice, toda lahko povem, da Iličić v tem trenutku živi mirno življenje brez pritiskov. Dejstvo je, da želi Josip ostati v Firencah. To je poudaril že večkrat, pri teh besedah je vztrajal tudi takrat, ko ga je Fiorentina želela prodati. Zelo je navezan na ta dres in nima nikakršnih dvomov glede svoje prihodnosti. V Firencah se počuti res dobro in je zaradi tega osredotočen le na Fiorentino," pravi Amir Ružnić, ki je glede morebitnega podaljšanja pogodbe dodal: "Z nikomer iz kluba se nisem slišal, toda tudi zaradi tega, ker ima Iličić podpisano še dvoletno pogodbo. Glede kakršnihkoli ponudb pa morate vprašati Fiorentino. Do mene ni nič prišlo. Ne zdaj ne v januarju."

Ružnić je zatem še izrazil prepričanje, da se bo Jojo po manjšem padcu v formi v zadnjem času ob koncu sezone spet dvignil: "Ko se začne toplo, vroče vreme, se dvigne tudi Iličić. Nihanja so normalen pojav pri nogometaših."