© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.11.2015 11:15:36

Vučkić izbral enajst najboljših, s katerimi je kadarkoli igral

vszi

Koliko rojakov je Haris Vučkić uvrstil v najboljšo enajsterico nogometašev, s katerimi je do zdaj igral?

Haris Vučkić v tej sezoni morda že res ne navdušuje tako kot v pretekli, ko je v drugem delu blestel v dresu Rangersa iz Glasgowa. Na Škotskem kljub temu ni ostal, vrnil se je v Newcastle United, a kmalu spet pomahal v slovo. Trenutno je član Wigana, za katerega pa je v tretji angleški ligi odigral vsega dve tekmi. Ne, ker mu trener ne bi zaupal, spet so mu ponagajale poškodbe.

Zdaj naj bi se počasi spet vrnil v polni pogon, med okrevanjem pa je imel dovolj časa tudi za uradno klubsko revijo. Za slednjo je sestavil svojo sanjsko enajsterico, toda le iz nogometašev, s katerim je igral. S tem se je krog kakopak precej zmanjšal, pričakovano pa je Vučkić v enajsterico in tudi na klop uvrstil kar nekaj svojih rojakov. V Vučkićevi sanjski enajsterici dozdajšnjih soigralcev so tako vratar Samir Handanović, branilci Daryl Janmaat, Sol Campbell, Fabricio Collocini in Davide Santon, vezisti Yohan Cabaye, Rene Krhin in Hatem Ben Arfa, krilna napadalca Dejan Lazarević in Josip Iličić ter klasični napadalec Demba Ba. Na klop je Vučkić uvrstil Tima Krula, Boštjana Cesarja, Papissa Cisseja, Bojana Jokića in Cheicka Tioteja.

"Ko sem prišel v reprezentanco, je bil prvi, ki je prišel k meni, pomagal mi je, da sem se počutil dobrodošlega," je za Handanovića zapisal Domžalčan, za nekdanjega soigralca iz mlade reprezentance Krhina je dodal: "Rene je bil zadnji vezni in če smo ostali vezisti v napadu izgubili žogo, je bil vedno tisti, ki jo je pridobil nazaj." Za Lazarevića, s katerim sta se skupaj kalila v domžalskem pogonu, Vučkić pravi, da je "najhitrejši nogometaš, s katerim je kadarkoli igral".

Galerija