© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bo
bo
02.10.2014 09:57:15

Milanič je videl napredek

Profimedia

Darko Milanič je z Leeds Unitedom osvojil prvo točko, po svoji drugi tekmi pa zadovoljni dejal, da ga veseli predvsem napredek v igri.

Po porazu je sledil remi, bo v tretje Darko Milanič le dočakal zmago? Pravijo, da gre v tretje rado, tudi Primorec pa se še kako zaveda, da ena osvojena točka po dveh odigranih tekmah ni dovolj za popoln mir v hiši. Navijači za zdaj ostajajo neprepričani, slabi igri proti Brentfordu je sicer sledila boljša predstava proti Readingu, a kot rečeno, le z zmagami se bo Leeds United dvignil po lestvici druge angleške lige. Je pa Milanič vesel, ker so beli tokrat igrali bolje kot nekaj dni pred tem.

"Tokrat smo si zaslužili to, kar smo dobili. Torej eno točko. Želeli smo vse tri, ampak tudi remi je pozitiven rezultat," je po ognjenem krstu na kultnem stadionu Elland Road dejal Milanič. "V sredo nas čaka derbi s Sheffield Wednesdayem, to bo za nas izjemno pomembna tekma. Bo drugače kot tokrat, saj Sheffield goji drugačen slog igre. Res bo težko. Tekmec bo imel dan več za regeneracijo, ampak to ne spremeni dejstva, da moramo dati vse od sebe. Veseli me, da sem tokrat na delu videl boljšo ekipo kot ob mojem debiju. Mislim, da so to videli tudi vsi ostali. Nismo zmagali, ampak fantje so igrali dobro. Bili so kompaktni, igrali so kot moštvo. Je pa res, da je bilo še vedno preveč napak, tudi premalo nevarni smo bili. Toda imamo mlado zasedbo in ko je tako, so takšne stvari normalne," je zaključil nekdanji trener Maribora in graškega Sturma.