© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
12.08.2014 15:53:40

Oblak spet na treningih Atletica

www.clubatleticodemadrid.com

Novi vratar Atletico Madrida, slovenski reprezentant Jan Oblak, se je po poškodbi vrnil na treninge svojega novega moštva.

Neprijetnega čakanja je naposled konec. Po nekaj več kot dveh tednih terapij in samostojne vadbe je poškodba vendarle pozabljena in Jan Oblak se je vrnil k treningom madridskega Atletica pod vodstvom Diega Simeoneja. Mlademu vratarju, ki je za rekordnih 16 milijonov evrov sredi julija okrepil vrste aktualnih španskih prvakov, je nagajala mišica na desnem boku, zaradi česar je moral izpustiti tudi prijateljske preizkušnje na ameriški turneji.

jan oblak 2
www.clubatleticodemadrid.com


ŽE ČEZ TEDEN DNI

Sezona za Jana Oblaka in druščino se bo sicer začela 19. avgusta, ko bo na stadionu Santiago Bernabeu na sporedu prva tekma španskega superpokala, povratni obračun bo tri dni pozneje na osem kilometrov oddaljenem stadionu Vicente Calderon. Slovenskega reprezentanta takrat med vratnicama bržkone še ne gre pričakovati. V prvi vrsti zaradi pomanjkanja treninga in ritma tekem, povrhu je Miguel Angel Moya v pripravljalnih dvobojih svoje delo opravljal odlično.