© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.11.2023 09:43:51

Prizor je obkrožil svet! Noro, kaj so turški igralci naredili dečkom pred začetkom tekme! (video)

Profimedia

Nemci v nasprotju z ostalimi evropskimi reprezentancami ne igrajo kvalifikacij.

Razlog za to je povsem preprost, saj so kot gostitelji že uvrščeni na evropsko prvenstvo 2024, seveda pa ne sedijo križem rok. Na ta veliki dogodek se pripravljajo s prijateljskimi tekmami, zadnjo pa so odigrali v soboto zvečer. 

V Berlinu so se na olimpijskem stadionu pomerili z izbrano vrsto Turčije, ki pa je kar malce nepričakovano slavila zmago. Kai Havertz je gostitelje sicer povedel v vodsto v 5. minuti, še pred koncem prvega polčasa pa sta za vodstvo gostov poskrbela Ferdi Kadioglu in Kenan Yildiz. Na začetku drugega polčasa je napadalec Borussie Niclas Fullkrug izenačil na 2:2, dvoboj pa je z uspešno izvedeno najstrožjo kaznijo v 70. minuti odločil Yusuf Sari.

Dvoboj je bil odigran pri temperaturah malce nad lediščem, pred začetkom tekme pa so gostje poskrbeli za nadvse čudovito gesto. Dečke, ki so nogometaše pospremili na zelenico in tam čakali do konca obeh himen, je začelo že močno zebsti, kar so opazili tudi nogometaši. Vsi turški nogometaši so slekli svoje jope in jih ogrnili okoli mladeničev, spodaj pa je prizor, ki je obkrožil svet.

Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, si ga lahko ogledate tudi na TEJ POVEZAVI.