© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.10.2023 14:20:52

Škandal, ki pretresa Brazilijo: Neymar, Vinicius Jr. in ostali zvezdniki poskrbeli za ogorčenje!

Profimedia

Kaj se je dogajalo po tekmi med Brazilijo in Venezuelo.

Brazilska izbrana vrsta je pred dnevi remizirala z Venezuelo, kar je bil za tako zvezdniško zasedbo seveda velikanski neuspeh. Končni rezultat je bil 1:1, edini zadetek za domačo ekipo pa je v drugem polčasu dosegel Gabriel.

Še preden so navijači Brazilije lahko preboleli ta neuspeh, pa je udaril škandal v povezavi z brazilskimi nogometnimi zvezdniki. Tamkjašnji mediji, ki se sklicujejo na posnetek, razkrivajo, da je Neymar organiziral divjo zabavo za svoje soigralce, na kateri pa ni manjkalo vročih in pomanjkljivo oblečenih deklet.

"Po tekmi z Venezuelo se je naš nenasiten Neymar odločil za zabavo v luksuznem hotelu v Cuiabi. Nekatera dekleta so bila povabljena, po starem pravilu se je mobilne telefone pobralo, ugasnilo in se jih zaklenilo v omarico," pišejo brazilski mediji in dodajajo: "V zvočnem posnetku, ki kroži med ljudmi, ženska trdi, da je Neymar ostal z Rebecco Ribeiro, Vinicius mlajši z Leticio Sogiro, Richarlison pa se je srečal z Rito Lopez. Zjutraj so celo videli vplivnico Leticio Sogiro, kako je zapuščala hotel, kjer je bila nastanjena brazilska ekipa."

Leticia Sogiro