© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.11.2022 18:27:58

Kaj še sledi? Nov škandal v Katarju! Navijači več ur na vročini brez vode čakali v vrsti!

Organizatorji svetovnega prvenstva so vztrajno zatrjevali, da bo to najbolje organizirano prvenstvo do zdaj.

Po poročanjih iz države pa se za zdaj zdi ravno obratno. Drage nastanitve so izjemno slabe, hrana je draga in slaba, alkoholne pijače se dobi le po astronomskih cenah v VIP prostorih, ob pitju piva na stadionu pa gre lahko človek v zapor.

Sedaj pa je Daily Mail razkril, da so pred eni izmed navijaških con navijači več ur čakali za vstop in to brez možnosti, da bi kupili vodo, čeprav je vročina presegala 30 stopinj celzija. Navijaška cona pred naj bi se odprla ob štirih popoldne, navijači pa so se zbirali že prej, da bi čim prej vstopili.

“Tukaj čakamo že dve uri. Vode ne moremo kupiti, nismo je vzeli s seboj. Ne vemo, kdaj bomo vstopili. Varnostniki nam nočejo nič povedati. Upam, da bomo kmalu vstopili,” je povedal eden izmed navijačev. Družina iz ZDA, ki je čakala skoraj 45 minut, je na koncu zapustila vrsto, ker so ji povedali, da njihovim majhnim otrokom ne bodo dovolili vstopa: »Z otroci ne moremo noter, rekli so nam, da otrokom tam ne bo prijetno,« so povedali. Vse skupaj se očitno sprevrača v organizacijsko katatrofo.