© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.03.2022 12:18:30

Kaj se ZGODI, ko se srečata selektor SRBIJE in HRVAŠKE!? Epski pogovor Stojkovića in Dalića (video)

Jutri bo v Katarju žreb skupin svetovnega prvenstva.

Ples kroglic bo jutri v Dohi odločil o tem, kdo se bo s kom meril v skupinskem delu svetovnega prvenstva, ki ga bo konec novembra gostil Katar. Delegacije najboljših reprezentanc, ki so se uvrstile na mundial, so že pripotovale v Katar in bodo seveda jutri v živo spremljale, koga jim bo žreb namenil. 

V Doho so pripotovali tudi Srbi, na čelu s selektorjem, legendarnim Draganom Piksijem Stojkovićem. Zanimivo, srbska delegacija se je namestila v istem hotelu kot hrvaška, ki je seveda v Katarju že kar nekaj časa, saj je sodelovala na močnem turnirju, na katerem se je pomerila tudi s Slovenijo. Srečanje med Piksijem Stojkovićem in selektorjem Hrvaške Zlatkom Dalićem je bilo zelo zanimivo, polno smeha. V svet sta poslala zares fantastično sliko. Sliko medsebojnega spoštovanja in prijateljstva. 

"Povej, bi si želel Srbijo za tekmeca na svetovnem prvenstvu?" je Dalića vprašal Stojković. "Ne, seveda ne," se je nasmejal hrvaški selektor. In priznal, da bi si iz prvega bobna najbolj želel Katar in da bi se na vsak način želel izogniti Franciji. Zakaj, je verjetno jasno. Francozi so Hrvate namreč na zadnjem svetovnem prvenstvu premagali v velikem finalu. Kako je bil videti pogovor med Stojkovićem in Dalićem si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.