© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
zu
zu
25.03.2022 10:36:22

Po osebnem telefonskem klicu Kek BREZ ZADRŽKOV o Iličiću: Jojo je zvenel zelo, zelo ...

Martin Metelko

Matjaž Kek se je v intervjuju za EkipoSN dotaknil številnih tem, med drugim je spregovoril tudi o Josipu Iličiću.

Slovenska reprezentanca bo prihodnje dni preživela v Katarju, kjer bo odigrala prijateljski tekmi. Najprej v soboto proti Hrvaški, naslednji teden pa še s Katarjem.

V Katarju je tudi kolega s tiskane izdaje EkipeSN, ki je s pridom izkoristil prosti čas, s slovenskim selektorjem pa opravil tudi daljši pogovor. V njem se je dotaknil številnih tem, tudi o Josipu Iličiću, za katerega verjame, da se lahko še drugič vrne po daljši odsotnosti z nogometnih zelenic.

"Povedal sem točno tisto, kar je bilo v pogovoru med igralcem in selektorjem. V pogovoru, ki je bil oseben, ki ima težo in za katerega mislim, da je prav, da sem ga v tem delu razkril. Jojo je zvenel zelo, zelo dobro. Potrdim lahko, da bomo vsi od prvega do zadnjega naredili vse, kar je v naši moči, da mu pomagamo, če bo to potrebno – predvsem pa, da ga sprejmemo nazaj med nas, ko se vrne. In verjamem, da se bo tako ali drugače vrnil ter da to presega razmerje med trenerjem in igralcem. To, kar se je zgodilo njemu, se v tem norem svetu lahko zgodi vsakemu. A čeprav je še daleč od nogometa na najvišji ravni, verjamem, da je sposoben še ene vrnitve. Zvenel je zelo dobro in zelo iskreno ter kot človek, ki daje znake, da lahko o tem spregovorim tudi v javnosti," je Matjaž Kek odgovoril na vprašanje o tem, ali se Iličić po takšnih težavah še lahko vrne v reprezentanco.

CELOTEN INTERVJU Z MATJAŽEM KEKOM SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

kek katar mm
Martin Metelko