© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.09.2021 14:30:01

Raje Kloppa, Guardiolo in Mourinha ... Šokirani boste, ko boste prebrali, kakšne besede so HRVATI namenili KEKU!

Martin Metelko

Hrvati so prepričani o zmagi svoje reprezentance, tamkajšnji mediji pa zelo spoštujejo Matjaža Keka.

Ste vedeli, da Matjaž Kek na Poljudu na uradni tekmi sploh ne pozna poraza? Ravno to je razlog, ki skrbi številne Hrvate pred tekmo Hrvaška – Slovenija v Splitu.

Na klopi Rijeke si je slovenski strateg ustvaril velik ugled, ne samo da je uspel prekiniti prevlado nepremagljivega Dinama, z Rijeko je spisal pravo pravljico, popeljal jo je tudi v Evropo.

Precej preglavic je Matjaž Kek z Rijeko povzročil tudi Hajduku, takšnih besed pa vendarle ni pričakoval nihče. Pri Slobodni Dalmaciji so na svojevrsten način napovedali sosedski derbi, Keku pa namenili besede, ki povedo vse o tem, kako zelo ga tam spoštujejo. "Raje bi videli, da bi danes nasproti stal Jürgen Klopp, njegova pomočnika pa bi bila Pep Guardiola in Jose Mourinho, kot pa da na Poljudu na klopi gostujoče zasedbe spet sedi Matjaž Kek," so med drugim zapisali pri Slobodni Dalmaciji.

Ob tem dodajajo, da je Kek z Rijeko na Poljudu igral desetkrat, šestkrat je zmagal, na preostalih štirih obračunih pa sta se ekipi razšli brez zmagovalca. Lepo bi bilo, če bi takšno statistiko ohranil tudi po današnji tekmi, kajne?