© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.10.2020 12:07:04

Ne boste verjeli, kakšen plakat je pozdravil SLOVENSKO REPREZETANCO na letališču v Prištini (foto)

Martin Metelko

Slovenija se bo danes na tekmi lige narodov v Prištini pomerila s Kosovom.

Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 na stadionu Fadil Vokkri v Prištini igrala tretjo tekmo v tej izvedbi lige narodov. Po remiju z Grčijo in zmagi z Moldavijo jo čaka tekma proti Kosovu, ki je doslej zbralo točko z dveh tekem. V slovenskem taboru, ki si želi poln izkupiček, vseeno opozarjajo, da gre za kakovostno ekipo.

"Kosovo ima v zvezni vrsti kakovostne igralce, ki so močni predvsem v igri ena na ena. Na to moramo biti pripravljeni in odgovoriti s svojo kvaliteto. Poleg tega je potrebno izpostaviti tudi neizmeren motiv, ki je zapisan v njihovem karakterju oziroma DNK," o kosovski ekipi meni selektor Slovenije Matjaž Kek.

Slovenski reprezentanti so na prizorišče prispeli v soboto, na letališču pa jih je pozdravil nadvse zanimiv plakat. Ta sicer ni povezan z reprezentanco, a je tako zelo nenavaden, da ga reprezentanti niso spregledali. Na velikem plakatu je namreč upodobljen ameriški predsednik Donald Trump, ki je bil pozitiven na novi koronavirus, portret Američana pa spremljajo besede: "Pozdravite se kmalu, gospod Predsednik. Ste v naših mislih."

trump