© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
08.07.2020 14:10:45

Kekovi fantje septembra proti Grčiji in Moldaviji

Martin Metelko

Slovenska nogometna reprezentanca se septembra vrača na igrišča s tekmama lige narodov proti Grčiji in Moldaviji. Oktobra bodo varovanci Matjaža Keka igrali pripravljalno tekmo s San Marinom ter tekmi lige narodov s Kosovom in Moldavijo, novembra pa sledita še obračuna v ligi narodov s Kosovom in Grčijo.

Dva termina pripravljalnih tekem sta ob spremenjenem reprezentančnem koledarju na sporedu v oktobru in novembru, nogometni zvezi Slovenije in San Marina pa sta se dogovorili za tekmo med Slovenijo in San Marinom 7. oktobra v Sloveniji, prizorišče bo določeno v naslednjih dneh. Slovenija bo sicer novembra odigrala še eno pripravljalno tekmo, nasprotnik še ni znan.

V oktobrskem reprezentančnem terminu Slovenijo poleg pripravljalne s San Marinom čakata še dve gostovanji - 11. oktobra s Kosovom in 14. oktobra v Moldaviji.

Tretjega septembra bodo Slovenci v ligi narodov igrali proti Grčiji, 6. septembra proti Moldaviji, 15. november sledi tekma Slovenija - Kosovo, 18. november pa Grčija - Slovenija.

* Razpored tekem Slovenije v letu 2020
- liga narodov:
3. september, Slovenija - Grčija,
6. september, Slovenija - Moldavija
- pripravljalna tekma:
7. oktober, Slovenija - San Marino
- liga narodov:
11. oktober, Kosovo - Slovenija
14. oktober, Moldavija - Slovenija
15. november, Slovenija - Kosovo
18. november, Grčija - Slovenija