© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.09.2019 10:57:08

Šporarjevo sporočilo Olimpiji in ... MURI! Saj ne boste verjeli, kaj ga tako zelo veseli: To se ne bo spremenilo ...

Nikola Miljković

Andraž Šporar se z reprezentančnimi soigralci pripravlja na naslednji tekmi.

Slovenija se bo v petek v sklopu kvalifikacij za evropsko prvenstvo najprej pomerila s Poljsko, eden močnejših orožij Matjaža Keka pa bo brez dvoma Andraž Šporar. Napadalec Slovana iz Bratislave je ohranil dobro formo, s štirimi zadetki je tretji strelec slovaške lige, upajmo, da bo blestel tudi v dresu izbrane vrste.

Nekdanji nogometaš Olimpije klub odhodu na Slovaško še zmeraj spremlja nogometno dogajanje v deželi na sončni strani Alp, veseli ga gneča na vrhu lestvice slovenske lige, ni pozabil niti na Muro in njene sijajne navijače, a na koncu verjame, da bodo stvari prišle na 'svoje mesto'.

"Glejte, vsako prvenstvo ima dandanes peščico klubov, ki odstopajo. V Sloveniji sta to Olimpija in Maribor, to se ne bo spremenilo. Lepo je, da so zdaj pri vrhu Aluminij, Mura, tudi Celje – sploh za Muro sem vesel, saj ima ogromno sijajnih navijačev. Toda videli bomo, kako dolgo bodo ostali tam. To je začetek sezone in prepričan sem, da bodo stvari prišle na svoje mesto. In ve se, kje je to mesto," je odločen Šporar, pri čemer kljub zadnjim odhodom verjame v aktualno zasedbo svoje Olimpije pod vodstvom Safeta Hadžića.