© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.06.2019 13:06:42

NAJ VIDI VSA SLOVENIJA! Benedejčič teden po kapi GANLJIVO NAGOVORIL IGRALCE, posnetek naježi! (video)

Jurij Kodrun

Igor Benedejčič je teden dni po dogodku, ki je pretresel Slovenijo, spregovoril v svoji bolniški postelji.

Tam ga je obiskala novinarska ekipa našega sestrskega športnega dnevnika Ekipa SN in posnela video, v katerem je pomočnik selektorja Matjaža Keka nagovoril slovensko reprezentanco, svoje varovance, njene navijače in celotno Slovenijo. "Ne igrajte zame, igrajte za slovenski nogomet, igrajte zase" je med drugim dejal v resnično ganljivem nagovoru, ki ga je začel s sekundami tišine in zadrževanja solz. Solz ganjenosti, solz sreče, solz olajšanja, a tudi ostankov solz strahu in pretresenosti. 

"Počutim se precej bolje, hvala za vso podporo, se vidimo kmalu," je povedal in poudaril, da je celo sanjal o tem, da bi si današnjo tekmo v Celovcu ogledal v živo, a zdravniki tega vendarle niso mogli dovoliti. Načrtuje, da si bo najmanj ogledal že naslednjo, morda pa tudi že tvorno sodeloval na igrišču s sijajnimi nasveti, ki jih daje selektorju Keku in igralcem. "Se vidimo kmalu," sporoča, in čeprav danes ne bo mogel biti z ekipo, jo ta posnetek mora nositi do fanatične predstave. 

Video si oglejte spodaj in ga pokažite vsem. Bene, igralci, reprezentanca in Slovenija si ti zaslužijo.

CELOTEN INTERVJU z Igorjem Benedejčičem pa si lahko z vsemi pojasnili, razkritji, opisi dramatičnega dogodka in napovedmi preberete v sobotni številki Ekipe SN.