© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.08.2018 13:02:53

Zdaj ni več nobenih dvomov, na to novico so čakali navijači Hrvaške! Predsednik zveze spregovoril o usodi selektorja ...

Profimedia

Kakšna je prihodnost za mnoge prvega junaka hrvaške reprezentance.

Hrvaška nogometna reprezentanca je v mesecu juliju spisala eno največjih pravljic v zgodovini Hrvaške, saj je na svetovnem prvenstvu v Rusiji osvojila drugo mesto. V dneh po koncu prvenstva so se v javnosti pojavila takšne in drugačne informacije v povezavi z nekaterimi glavnimi zvezdniki izbrane vrste, precej nejasen pa je bil selektor reprezentance Zlatko Dalić.

Slednji je dejal, da ne ve, če bo ostal še naprej hrvaški selektor, zdaj pa je z zveze prišlo tudi uradno sporočilo v povezavi s selektorjem. Kot je sporočil predsednik zveze Davor Šuker, bo Dalić še naprej selektor.

"Z Zlatkom se je bilo lepo obuditi lepe spomine in trenutke s svetovnega prvenstva, srebrna medalja pa je dokaz, da so vsi, ki so sodelovali pri tem projektu, opravili dolično delo. Vesel sem, da sva se odkrito pogovorila tudi o tem, kaj bi lahko v prihodnosti izboljšali. Skupaj gremo novim zmagam naproti," je sporočil predsednik zveze, Dalić pa je dodal: "Zdi se mi zelo pomembno, da sva se lahko odkrito pogovorila o vseh temah, zahvaljujem se mu, da je razumel tudi tiste zadeve, ki se mi niso zdele korektne. Mislim, da smo rešili vse težave in se že veselim novih izzivov."